“In een ideaal interieur vind je balans en beleef je unieke momenten.”

MARIJKE | interieurstyliste

 
 
tim-mossholder-9Gg_D6eLnC0-unsplash.jpg
 
 

Wie zijn wij?

Als fotografe was Marijke altijd al gefascineerd door vorm en kleur en de invloed die beiden op onze leefomgeving hebben. Een logische volgende stap was om zich te laten opleiden tot interieurstyliste. Deze combinatie zorgt voor haar unieke, frisse kijk op interieurs.

Frederik heeft zijn sporen onder meer verdiend als bestuurder bij zijn familiebedrijf, een gevestigde regionale waarde in renovatiewerken. Hij weet als geen ander om oud tot nieuw om te toveren.

Samen bundelen ze de krachten al jaren als partners en als ondernemers.

Zo ontstond langzaamaan het idee om hun voorliefde voor mid-century meubilair, groen en horeca samen te smelten tot een concept store met de klinkende naam; David & Dupont.

 

Wat doen wij?

01.furniture

Bij ons vind je die eye-catcher, dat unieke object, zowel nieuw als pre-loved. Datgene wat je interieur extra grandeur geeft.

02.styling

Jouw thuis, appartement of kantoor. Doe beroep onze expertise voor een perfecte interieur styling.

03.greenery

Exotische kamerplanten, cactussen, groen voor horeca en kantoren en terraria. Advies inbegrepen.

04.bar

Heerlijke fair trade koffie, hipster soda’s, Belgische craft beers en good vibes.
You want it, we have it.

 
 
 
 

“Wij willen van elke leefruimte een groene oase maken.”

frederik  |  Co-Founder

 
 
4k-wallpaper-blur-botanical-1534172.jpg
 
 

Onze GROENe missie

Het positieve effect van groen in je leefomgeving is niet te onderschatten en door vele studies bevestigd. Meer groen zorgt voor een groter gevoel van welzijn en daar houdt het niet op; groen zorgt voor extra veerkracht, betere luchtkwaliteit, het vermindert stress en het versterkt het sociaal weefsel. Waarom zou je dan groen enkel voor de buitenruimte reserveren?

David & Dupont is op een missie om van elke leefruimte een groene oase te maken en selecteert daarvoor wekelijks de mooiste exotische kamerplanten en cactussen rechtstreeks bij de beste kwekers.
Vervolgens kleden wij er restaurants en tea-rooms mee aan voor een extra gezellige sfeer. Verschillende bedrijven doen beroep op ons om de sfeer in de kantoorruimte wat zachter te maken met enkele uitgekiende planten, want meer groen zorgt voor minder absenteïsme bij de collega’s. Feit.

Bovenal staat een plant ook gewoon heel mooi bij jou thuis in de woon- of slaapkamer. Advies over het onderhoud krijg je er altijd gratis bij.