DavidenDupont-POS-(3).jpg

Een concept store in hartje Nieuwpoort-Stad, België. Wij zijn specialisten in nieuw en pre-loved meubilair, exotische kamerplanten, interieur objecten & good vibes.


The trend to end all trends

The trend to end all trends

Wanneer wij het over trends hebben, denken wij op hetzelfde moment aan onze ouders terug die ons vertelden dat alles ooit wel eens terugkeert. 

Dat klopt, als je alles lang genoeg bijhoudt, bestaat de kans dat het weer “en vogue” is. Succes alvast om al je spullen 30 jaar te bewaren gewoon om te kunnen aantonen dat je gelijk had.

Wij mochten trends uit verschillende voorbije decennia een comeback zien maken en nu bevinden wij ons ergens in de nineties, maar ondertussen maakte één trend zijn entree ergens in 2012 en die verdwijnt volgens ons niet snel meer: het feit dat trends dood zijn. Over en uit. Trends zijn passé.

In dit tijdperk van customer centricity, customer experience en zelfs customer intimacy (waar gaat dit eindigen?), is het de klant die beslist wat ‘hot’ is en wat ‘not’.

Kleuren en stoffen kunnen dan wel seizoensgebonden zijn, maar jij beslist welk mid-century meubel je gaat combineren met die post-moderne tafel. Mix and match, dat is nu éénmaal trend onafhankelijk.

Ja, we beseffen uiteraard dat er ook zoiets bestaat als “slechte smaak” en om je daar tegen te behoeden doe je beroep op David & Dupont. Wij helpen je namelijk de juiste keuzes maken terwijl wij respecteren dat jij, onze klant, de trendsetter bent op vlak van interieurinrichting.

Daarom zetten wij alvast enkele fantastische interieur artikelen op een rij voor je, om de trendsetter in je wakker te maken:

Hét zomerdrankje van 2019?

Hét zomerdrankje van 2019?

Breakfast make-up workshop

Breakfast make-up workshop