DavidenDupont-POS-(3).jpg

Een concept store in hartje Nieuwpoort-Stad, België. Wij zijn specialisten in nieuw en pre-loved meubilair, exotische kamerplanten, interieur objecten & good vibes.


Hét zomerdrankje van 2019?

Hét zomerdrankje van 2019?

Is je winterblues al verteerd? Is je vitamine D kuur afgerond? Heb je je zonnepanelen weer vastgemaakt aan het dak na de storm van de afgelopen dagen? 

Perfect, mogen wij dan vanaf nu beginnen verlangen naar de zomer? Om je alvast in een summer mood te krijgen, verklappen wij je vandaag al wat het zomerdrankje van 2019 zal worden. En het overtreft onze verwachtingen.

Wordt het lokaal gemaakt? Check. 

Is het alcoholvrij? Check.

Is het biologisch? Check.

Is het uniek? Check!

Gimber is het geesteskind van een Belgisch ondernemer die op zoek ging naar een drankje dat de smaakpapillen wakker maakt maar dan zonder overdosis suiker zoals je die in frisdrank vindt of alcohol. Gimber wordt gemaakt uit de beste Peruviaanse gember, limoen en kruiden en is het karaktervolle alternatief voor een alcoholisch aperitief. Het leent zich perfect voor mocktails, maar wij drinken Gimber het liefst gewoon in combinatie met sprankelend water.

Maar is het wel lekker? Sterker nog, het is ronduit heerlijk en de mensen die van heinde en verre naar David & Dupont komen gereden om een flesje te kopen staven dat. Het is het drankje waar wij zaten op te wachten.

Kom Gimber vanaf nu ontdekken en proeven bij ons.

Beleggen in bier.

Beleggen in bier.

The trend to end all trends

The trend to end all trends