DavidenDupont-POS-(3).jpg

Een concept store in hartje Nieuwpoort-Stad, België. Wij zijn specialisten in nieuw en pre-loved meubilair, exotische kamerplanten, interieur objecten & good vibes.


Beleggen in bier.

Beleggen in bier.

Beleggen in whisky en wijn is de normaalste zaak van de wereld. Minder bekend is het beleggen in bier, maar het is minstens even interessant als je weet welke bieren verzamelaars wel lusten.

Voor de return on investment hoef je het in elk geval niet te laten want gemiddeld wordt de waarde van bier vijf jaar na botteling zeven keer de originele prijs.

In het VIER programma “Stukken van Mensen” werd in een aflevering uit 2017 een fles Millennium geuze verkocht voor maar liefst € 300. Het betrof een beperkte oplage geproduceerd in 2000 en ontstond uit een samenwerking van twee wereldvermaarde geuzestekers. Het volledige artikel lees je hier.

Waarom vertellen wij je dit? Omdat David & Dupont momenteel een bescheiden maar wel degelijk uniek aanbod gerijpte flessen kan aanbieden. En ja, er zit ook een Millennium geuze bij.

Het gros van de bieren uit de collectie zijn van de hand van brouwerij 3 Fonteinen uit Beersel. Deze kleine, ambachtelijke brouwerij behoort tot de wereldtop volgens Ratebeer.com, die zowat de Michelin-gids is voor bieren, biercafés en brouwerijen.

Neem een kijkje en wie weet zit er eentje tussen die je kan bekoren.

Geen spek voor je bek? Kom dan gewoon genieten van een pot gerstenat bij ons op het terras of aan de bar. Wij schenken uitsluitend Belgisch en uitsluitend ambachtelijk bier.

Hét zomerdrankje van 2019?

Hét zomerdrankje van 2019?