DavidenDupont-POS-(3).jpg

Een concept store in hartje Nieuwpoort-Stad, België. Wij zijn specialisten in nieuw en pre-loved meubilair, exotische kamerplanten, interieur objecten & good vibes.


Road tripping in the UK

Road tripping in the UK

De windrichting kan je niet veranderen maar om meer inspiratie te krijgen, is het soms goed om de zeilen in de juiste richting te zetten. Zo belandden wij onlangs in the great British Empire om nieuwe ideeën op te doen. Het land waar de inwoners net iets extravaganter zijn, ietsje meer tegendraads of zoals wij in West-Vlaanderen zouden zeggen, averechts. Net waar wij van houden dus.

Het werd een road trip zonder een echte eindbestemming. Sinds de serie van Wim Lybaert op één heet men dit “Colombussen”.

Wij kunnen ondertussen beamen dat de invloed van Gorden Ramsay, Jamie Oliver en zelfs Heston Blumenthal is doorgesijpeld tot in de keuken van de alomtegenwoordige pubs. Frieten worden er tegenwoordig dankzij de laatstgenoemde zelfs 3 keer gebakken, wat enkel een meerwaarde kan zijn als je het recept van Heston nauwgezet volgt. Maar goed.

We hebben onze “camionette” compleet volgepropt met “astonishing furniture” en interieur objecten zoals je die enkel bij ons kan vinden. Binnenkort op onze webshop maar ondertussen al te bewonderen in onze winkel. Cheerio old chap!

Beleggen in bier.

Beleggen in bier.