DavidenDupont-POS-(3).jpg

Een concept store in hartje Nieuwpoort-Stad, België. Wij zijn specialisten in nieuw en pre-loved meubilair, exotische kamerplanten, interieur objecten & good vibes.


De opkomst van de kantoorhond

De opkomst van de kantoorhond

De kantoorhond maakt zijn opkomst in bedrijven wereldwijd als een middel om stress en burn-outs tegen te gaan. Een nobel initiatief vinden wij, maar waarom een hond in huis halen wanneer je weet dat je met wat extra groen in de kantoorruimte dezelfde resultaten kan bekomen?

Ok, maar over welke voordelen gaat dat dan? Wij geven je er 6 mee:

  1. Planten verminderen stress en verbeteren de productiviteit

  2. Planten helpen een gezondere werkomgeving creëren

  3. Absenteïsme zakt in groene kantoren

  4. Met ‘greenery’ bouw je aan de juiste corporate identity

  5. Planten zorgen voor een significante verbetering van de luchtkwaliteit in het kantoor

  6. Ze zijn onderhoudsarm en bovenal heel erg mooi

David & Dupont kan jou bijstaan om jouw kantoor om te toveren tot een ware urban jungle. Maak een afspraak met ons en wij komen langs met gratis advies.

Eens het budget en de stijl bepaald is, gaan wij op pad om de beste en mooiste kamerplanten te verzamelen en die leveren wij vervolgens aan huis.

Eén uitstekend voorbeeld is het bedrijf Gravelart uit Zedelgem. Zij werkten met ons samen om hun gloednieuwe en hypermoderne kantoorgebouw op te waarderen tot een omgeving waarin mensen graag werken en vertoeven. David & Dupont bezorgde een assortiment met de hand gekozen grote kamerplanten om de open ruimte mee op te vullen.

Het zorgde voor een instant resultaat: voorbijgangers kunnen de drang om de planten aan te raken niet weerstand en dat is mooi om te zien.

PHOTO-2018-11-20-14-34-14.jpg
PHOTO-2018-11-20-14-34-13.jpg
"Ladies Accessorize" event!

"Ladies Accessorize" event!