9 interieur trends voor 2023

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw interieur voor 2023? Dan ben je bij David & Dupont in Oostduinkerke aan het juiste adres. Als expert op het gebied van interieurdesign, bieden zij je de nieuwste trends op het gebied van wonen.

Hieronder hebben we onze 9 interieur trends voor 2023 voor je op een rijtje gezet:

  1. Natuurlijke materialen: er wordt steeds meer gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en marmer. David & Dupont biedt een ruime selectie van producten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld de Barn Bench. Een handige bankje dat perfect in de badkamer past of in de inkomhal.

  2. Duurzaamheid: duurzaamheid blijft een belangrijke trend voor 2023. David & Dupont biedt verschillende producten aan die duurzaam geproduceerd zijn en bijdragen aan een betere wereld. Heb je bijvoorbeeld onze leuke glazen al ontdekt?

  3. Donkere kleuren: donkere kleuren zoals donkergroen, donkerblauw en antracietgrijs zijn populair in 2023. David & Dupont biedt verschillende producten aan in deze kleuren. Persoonlijk zijn wij stapelgek op de Club Couch van HK Living.

  4. Kleurrijke patronen: kleurrijke patronen zijn in 2023 helemaal in. David & Dupont biedt een ruime keuze aan kussens, tapijten en andere accessoires met kleurrijke patronen.

  5. Kunst aan de muur: kunst aan de muur is een belangrijke trend voor 2023. David & Dupont biedt verschillende soorten kunstwerken aan die perfect passen bij deze trend. Deze Wall Chart XXL Jungle is een staaltje betaalbare kunst om aan de muur te hangen.

  6. Zitbanken: grote zitbanken zijn een must-have voor 2023. David & Dupont biedt verschillende soorten zitbanken aan die perfect passen bij deze trend.

  7. Industriële look: de industriële look blijft populair in 2023. David & Dupont biedt verschillende producten aan die perfect passen bij deze trend.

  8. Minimalisme: minimalisme is een belangrijke trend voor 2023. David & Dupont biedt verschillende producten aan onder het motto “less is more” die perfect passen bij deze trend.

  9. Planten: planten zijn niet weg te denken uit het interieur van 2023. David & Dupont biedt een ruime keuze aan vazen en potten..

Kortom, bij David & Dupont vind je alles wat je nodig hebt om jouw interieur volgens de laatste trends in te richten. Van natuurlijke materialen tot duurzaamheid en van donkere kleuren tot kunst aan de muur. David & Dupont is dé winkel waar je de interieurtrends voor 2023 kunt ontdekken.

Vorige
Vorige

Val Pottery, liefde voor keramiek

Volgende
Volgende

Design van morgen, voor interieurs van vandaag