Val Pottery, liefde voor keramiek

Val Pottery is een ambachtelijke keramiekstudio die zich richt op het creëren van prachtige en eigentijdse keramische objecten. De focus ligt hierbij op het handwerk en het eigentijdse design, wat resulteert in unieke en persoonlijke stukken die perfect passen bij de hedendaagse interieurstijlen.

Ontdek het gamma in de concept store van David & Dupont in Oostduinkerke of online op hun webshop.

Bij Val Pottery wordt er veel aandacht besteed aan het handwerkproces. Elk stuk keramiek wordt met de hand gemaakt en afgewerkt, waardoor geen enkel stuk precies hetzelfde is. Dit zorgt voor een unieke uitstraling en geeft de producten een gevoel van authenticiteit en persoonlijkheid.

Daarnaast is het kleurrijke design een belangrijk aspect van de producten van Val Pottery. De keramiekstukken worden ontworpen in België met de huidige trends en interieurstijlen in gedachten. Dit resulteert in een collectie van prachtige, moderne en stijlvolle producten die naadloos in elk interieur passen.

Bij Val Pottery wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals de zuiverste klei en glazuur, die met de hand worden bewerkt om de gewenste uitstraling te bereiken. Dit zorgt ervoor dat de producten van hoge kwaliteit zijn en lang meegaan. Alle producten worden in een eigen atelier in Portugal door vaklui vervaardigd.

Kortom, als je op zoek bent naar unieke, handgemaakte en trendy keramische artikelen dan is David & Dupont de plek waar je moet zijn voor het Val Pottery gamma. De focus op het handwerk en het eigentijdse design zorgt ervoor dat de producten van hoge kwaliteit zijn en perfect passen bij de huidige interieurtrends.

Vorige
Vorige

5 positieve invloeden van een doordacht interieur

Volgende
Volgende

9 interieur trends voor 2023