Greenwashing en mode gaan hand in hand. Dit Scandinavisch modehuis doet daar niet aan mee.

MSCH Copenhagen is een Deens kledingmerk dat bekend staat om zijn eenvoudige, tijdloze en minimalistische ontwerpen. Het merk werd opgericht in 2010 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de modewereld.

Bij David & Dupont in Oostduinkerke zijn we trots om MSCH Copenhagen te kunnen aanbieden aan onze klanten. Het is een merk dat perfect past bij onze visie op mode: kwaliteit, stijl en Scandinavische eenvoud.

De ecologische strategie van dit modehuis evolueert voortdurend in lijn met alle nieuwe maatregelen of innovaties die zij kunnen implementeren om de planeet en haar natuurlijke hulpbronnen te behouden. MSCH Copenhagen zet zich in voor het minimaliseren van de voetafdruk die hun kleding achterlaat, maar als bedrijf dat veel waarde hecht aan transparantie en verantwoordelijkheid, willen ze zich niet identificeren als een duurzaam merk, aangezien de realiteit is dat de mode-industrie niet duurzaam is en waarschijnlijk nooit helemaal zal zijn. In plaats daarvan werken ze aan het zoveel mogelijk verminderen van hun klimaatimpact.

MSCH Copenhagen is transparant over de toeleveringsketen en de strategie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen die ten grondslag ligt aan de hele waardeketen. Ze gebruiken hun platform ook om actief te communiceren met de eindconsumenten om hen te inspireren tot meer verantwoorde gewoonten. De Join the Change-campagne moedigt bewuste modeconsumptie aan via meer verantwoorde, innovatieve stoffen, en ze werken samen met Clevercare aan onze waslabels om onze consumenten te helpen hun impact op het klimaat te verminderen. Op de waslabels staan handige, gemakkelijke, dagelijkse geldbesparende tips over hoe je je kleding het beste kunnen verzorgen en onderhouden.

Geen greenwashing hier, maar duidelijke taal waar wij bij David & Dupont volledig achter staan.

Een belangrijk aspect van MSCH Copenhagen is de tijdloze stijl van de kleding. De ontwerpen zijn eenvoudig en minimalistisch, maar tegelijkertijd ook elegant en stijlvol. Dit maakt de kleding geschikt voor verschillende gelegenheden en gemakkelijk te combineren met andere items uit jouw garderobe.

Als je zoekt naar kwaliteitsvolle en tijdloze kleding, dan is MSCH Copenhagen zeker het ontdekken waard. Bij David & Dupont in Oostduinkerke hebben we een ruime selectie van MSCH Copenhagen kleding voor dames. Bezoek onze winkel en ontdek de stijlvolle ontwerpen van dit Deense merk!

Vorige
Vorige

Wabi-Sabi. Niet dat groene spul voor op de sushi.

Volgende
Volgende

5 positieve invloeden van een doordacht interieur