Binnenkijken in "Ibiza Chique" vakantiehuis Moom

In hartje De Panne en op een steenworp van de Noordzee, vind je het vakantiehuis Moom dat in 2020 van eigenaars wisselde. David & Dupont stond in voor de interieurinrichting en werkte samen met de juiste vakmensen voor de renovatiewerken.

Na een uitgebreide intake met de eigenaars en het voorleggen van een uitgekiend moodboard, kon dit mooie project van start gaan.
Gezien de ligging van Moom vlakbij de Noordzee, werd geopteerd om dat ultieme zomergevoel te capteren en wie aan zomer denkt, denkt al snel aan Ibiza. Ter verduidelijking, wij hebben het natuurlijk over het Ibiza van de vrijgevochten geesten, de levensgenieters en de neo-hippies. Het Ibiza van natuur, strand, zon en zee.

De voormalige B&B telt 3 verdiepingen, een dakterras en 4 ruime slaapkamers. Op het gelijkvloers tref je een ruime woonkamer met open keuken aan.

Om het pand opnieuw up-to-date te krijgen werd het buitenschrijnwerk, de sanitaire en elektrische installatie en tot slot ook de vloeren compleet vernieuwd.

David & Dupont gaf de vakantiewoning een royale uitstraling waar elke vakantieganger en zonneklopper wil vertoeven. Kijk en oordeel vooral zelf.

Vorige
Vorige

Thuis in wooninrichting en nu ook in homewear

Volgende
Volgende

Kamerplanten versus katten